Welcome Dear Bloggers



Thats All Thank You For Landing Here .

Score

F is having a photoshoot yesterday ;)

hello ZIFF - amazingmonster , seriously im miss you guys ! smalam aku ade photoshoot dkat HUTAN BANDAR  , theme FUNKY , tapi aku bedal je , tak pakai pun funky mane , HAHA , huh , nyamuk bnyak mengigit - gigit , mengisap - ngisap darah aku . HAH ! habis darah aku di buatnye . orang lelaki dekat sane gatal - gatal , macam tak pernah tengok orang perempuan . ni lah lelaki , selagi namenye lelaki selagi tu lah gatal kn ? haih . shoot sekejap je , panas aku tak tahan . sbab baju aku pkai smalam mcam nk pergi tempat musim sejuk , tak sesuai langsung . photographer tu pun baru lagi . nk cari caption dkat sane pun mcam tak best , bnyak nyamuk lah , ramai orang lah , mcam tak de privacy sngat , mane tak nye , orang - orang asyik tengok je , asal jalan tepi kite orang tngok macam tak pernah tngok orang shoot lak . sayang sayang ZIFF , nnti kalau nk shoot bgtahu aku okay :) aku boleh suruh photographer tu snaping - snapingkan . HAHA . im need to go now . bye bye AMAZINGMONSTER <3

1 comment:

  1. korang , aku rindu korang gile babi bodoh . huhhh ! :(

    ReplyDelete